CV

CV in English & Wissenschaftlicher Lebenslauf.

Geboren wurde ich in Reykjavík aber aufgewachsen bin ich auf einem Bauernhof so ziemlich am Ende der Welt in Island – mit einem wunderschönen Sandstrand vor dem Haus und einem Gletscher dahinter. Hier verbringen wir jedes Jahr einen Teil unseres Sommerurlaubs im Ferienhaus meiner Eltern oder in der isländischen Natur wie sie am schönsten ist. Vom Juli 2012 bis Juni 2013 arbeitete ich als Projektleiterin in meinem eigenen EU-Projekt zu deutsch-dänischen Stereotypen (www.stereotypenprojekt.eu) und seit Oktober 2015 bin ich Projektleiterin im EU-Projekt kultKIT (www.kultkit.eu).

||

Jeg er født i Reykjavík og opvokset på en bondegård meget langt ude på landet i Island, hvor vi årligt tilbringer en del af vores sommerferie i mine forældres sommerhus og den islandske natur. I min opvækst har jeg lært at se udfordringer som muligheder for at udvikle mig selv og mit arbejde i stedet for at opfatte dem som begrænsninger eller ekstraarbejde – og at man stoler på hinanden og giver en hånd med, når der er behov for det.

Fra juli 2012 til juni 2015 var jeg ansat som lektor ved SDU i Odense og arbejdede som projektleder i mit eget EU-projekt (www.steretotypenprojekt.eu). Fra oktober 2015 har jeg arbejdet som projektleder af EU-projektet kultKIT (www.kultkit.eu).

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s